Pages: 1 [2]   Go Down
Print
Author Topic: On a new server ~ Please Read  (Read 813 times)
aimee
Administrator
SuperHero Member
*****

Helpful Rating: 61
________
OwnPC: Yes
NewUsed: New
Model: 2100
Slide: Yes
Location: KY
________
Posts: 588



View Profile WWW
« Reply #15 on: July 09, 2011, 09:10:52 pm »

I hadn't thought about different machines and different browsers behaving differently (lots of differents!).  For my situation, I am on a PC using Internet Explorer version 7.

Thanks for the great job you do Aimee,
Bob A --  ThankYou
LOL  You're right. It is lots of differents. On my Mac, I use VMWare to let me run 3 Windows machines.  One has older versions of browsers (IE6, Firefox 2, Safari 3, Opera 9), and the other two have newer and newest versions of those plus Chrome. It's crazy how differently the browsers and Operating Systems behave given the same code.

And you guys are most welcome. I love making life easier for you guys here. It's a great group. :-) kumbaya
Logged

Aimee, Webmistress
mciai2000
SuperHero Member
******

Helpful Rating: 41
________
OwnPC: Yes
NewUsed: New
PurchDate: 09/2011
Model: 2552
ModelYear: 2012
Slide: Yes
IntColor: grey
ExtColor: full body night shadow
Location: Pennsylvania
________
Posts: 360



View Profile
« Reply #16 on: July 10, 2011, 12:14:41 am »

Hi Aimee:

I use Mozilla and have not had one problem yet. So, good on that side.

DJM
Logged

family is a passion...work is a requirement
2012 2552 full body paint(Phoenix # 2)
Pages: 1 [2]   Go Up
Print
 
Jump to: